Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 actualizată la zi.

Acestea se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. SC SUDURA SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport către client. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezinta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, îndoituri, ruperi, deformări etc.

  • Coletele care nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal de predare-primire/constatare în care se va specifica starea coletului.
  • SC SUDURA SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fără ambalaje etc. pentru readucerea lor la starea inițială, taxe ce pot avea o valoare cuprinsă între 0 si 70% din valoarea produsului.
  • Costul transportului produselor de la SC SUDURA SRL către client și de la client către SC SUDURA SRL revine exclusiv clientului.

Pentru orice detalii sau neînțelegeri, vă rugăm să ne contactați.